Θεραπείες σώματος

Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας κι όσο μεγαλώνετε, εκείνη «αναζητά» τρόπους να αναπνεύσει καλύτερα. Και, ξέρετε πώς μπορείτε να την βοηθήσετε; Ναι, με την απολέπιση και την ενυδάτωση. Έτσι την «προετοιμάζετε».

Αποβάλλει την περίσσεια νεκρών κυττάρων, ελευθερώνοντας τους πόρους και είναι έτοιμη. Έτοιμη να δεχθεί την κάθε περιποίηση και κάθε ευεργετικό συστατικό που χρησιμοποιώ στα μοναδικά μου scrubs και προϊόντα ενυδάτωσης. Επιδερμίδα καθαρή, απαλή σαν βελούδο, ενυδατωμένη και λαμπερή.

4 SENSES SCRUB
HYDROBOOST
4 SENSES SCRUB

Με την απολέπιση η επιδερμίδα σας θα απαλλαχθεί από τα νεκρά κύτταρα, ή τις στρώσεις αντηλιακών και προϊόντων, θα αναπνεύσει και θα αλλάξει όψη. Θα προετοιμαστεί για να υποδεχθεί ένα όμορφο μαύρισμα ή θα ανακουφιστεί από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Επίσης, ένα υπέροχο Scrub επιβάλλεται στην προετοιμασία για έναν γάμο, αλλά στην ουσία δεν χρειάζεστε κάποιον λόγο για να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες μιας απολέπισης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χρόνος, αφιερωμένος στον εαυτό σας.

Ναι, μετά από 30 λεπτά, θα ζητάτε κι άλλο!

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Ας ξεκινήσουμε με την όσφρηση. Χειροποίητα ανθόνερα, φυσικοί κόκκοι ελιάς ή αγριοκέρασου, υπέροχα αγνά υλικά με αρώματα από τον ευλογημένο τόπο μου, τη Λέσβο. Θα συνεχίσουμε με την όραση, προσθέτοντας πανέμορφα μαγιάτικα ροδοπέταλα που χρωματίζουν με φυσικό τρόπο το scrub που θα δημιουργήσω για εσάς, και το εμπλουτίζουν με τα υπέροχα ευεργετικά συστατικά του. Έπειτα η αφή.

Με απαλές και σταθερές κινήσεις θα γίνει απολέπιση σε όλο το σώμα, ξεκινώντας από τα πόδια και καταλήγοντας στην πλάτη. Όραση. Κάθε κύτταρο της επιδερμίδας σας θα βρει τη θέση του στην καινούργια της λαμπερή και βελούδινη όψη. Και θα το δείτε. Μετά από το μασάζ απολέπισης, έρχεται ο ήχος. Ο πιο όμορφος από όλους. Έρχεται από τα παιδικά μου χρόνια και μέσα από ένα χειροποίητο μουσικό όργανο που χρησιμοποιεί τα παιχνιδίσματα του ανέμου. Το έχει φτιάξει ο πατέρας μου και θα σας συνοδεύσει στην πιο χαλαρωτική στιγμή της περιποίησης, όπως με συνοδεύει κι εμένα και αγγίζει την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια.

HYDROBOOST

Το εργαστήριό μου γεμίζει με αρώματα όταν δημιουργώ τις ειδικές φόρμουλες και τα μείγματα που χρησιμοποιώ. Αγνά προϊόντα, από τη δική μας φύση. Με την πλήρη ενυδάτωση σώματος όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά απορροφούνται και διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα σας. Φανταστείτε το ως μια «έκρηξη ενυδάτωσης» που θα της προσφέρει την θρέψη που χρειάζεται και τη λάμψη που χρειάζεστε.

Σε 20 λεπτά μόνο, η επιδερμίδα σας θα αλλάξει όψη και υφή.

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Πολύτιμα συστατικά από αγνά, φυσικά υλικά, διεισδύουν στην επιδερμίδα σας και ενεργοποιούν τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού. Με ειδικές μαλάξεις που «ξυπνούν» την επιδερμίδα σας και την ενυδατώνουν όσο ποτέ.

Για αρκετά λεπτά, το σώμα και το πνεύμα σας θα ηρεμίσει, απολαμβάνοντας τις ευεργετικές επιδράσεις της θεραπείας και στη συνέχεια ένας υπέροχος και μοναδικός ήχος από παιχνιδίσματα του ανέμου, θα σας επαναφέρει. Στην «καινούργια» σας υπέροχη πραγματικότητα.

Scroll To Top

LOVE IN A LITTLE BOX

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι… να χαρίσεις εσύ ένα δώρο σε κάποιον. Ξέρεις πόσο όμορφο είναι αυτό το συναίσθημα! Γιατί το ψυχικό όφελος είναι πολλές φορές μεγαλύτερο όταν δίνεις κάτι όμορφο, παρά όταν το λαμβάνεις.