Christine Schrammek, Βρέμη

Εκπαίδευση και εξειδίκευση στο Green Peel- Φυτικό peeling της Christine Schrammek

Rosa Graph Biocure, Βρέμη

Παρουσίαση και εκπαίδευση των εξατομικευμένων καλλυντικών της Rosa Graph

Dr. Eckstein Kosmetik, Βρέμη

Εκπαιδευτικό workshop, Σύστημα Περιποίησης Δέρματος

Sixtus, Βρέμη

Θεραπείες σώματος και εκπαίδευση καλλυντικών για το σώμα

Rosa Graph Biocure, Βρέμη

Θαλασσοθεραπεία Rosa Graph

Madame Nanette Biocosmetik Special Seminar, Βρέμη

Methods and techniques

Dalton Kosmetik, Βρέμη

Σύστημα περιποίησης δέρματος και εκπαίδευση πωλήσεων

Ιonto Comed, Βρέμη

Παρουσίαση και εκπαίδευση ειδικών μηχανημάτων αισθητικής

Reviderm, Μόναχο

Εκπαίδευση σε θεραπείες με δερμοαπόξεση

Bio Sculpture International, Πάτρα

Εκπαίδευση περιποίησης νυχιών με μη τοξικά υλικά - Bio Sculpture Gel System

Fox Kosmetik, Βρέμη

Εφαρμογές make-up

ΜΗΒ Cosmetics, Βρέμη

Παρουσίαση και εκπαίδευση εξατομικευμένων προϊόντων MHB Cosmetics

GEL.IT Ultra Professional, Μυτιλήνη Λέσβος

Product Training Seminar, μέθοδοι και τεχνικές περιποίησης νυχιών

Charlotte Meentzen, Βρέμη

Παρουσίαση και εκπαίδευση των εξατομικευμένων καλλυντικών της Charlotte Meentzen

Akademie der Kosmetik Hamburg, Εξειδικευμένη Σχολή Αισθητικής Αμβούργου

Hot Stone Massage
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ

ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι ζούνε κοντά στη φύση έχουν λιγότερο άγχος και στρες.

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα να δημιουργήσω το ινστιτούτο μου ανάμεσα στη φύση, αλλά και να μεταφέρω την ευεργετική της επίδραση ακόμα και στο εσωτερικό του. Η αίθουσα υποδοχής, το μικρό μας αλλά θαυματουργό μαρμάρινο χαμάμ, οι πριβέ καμπίνες για τις θεραπείες σας εξοπλισμένες με θερμαινόμενα κρεβάτια και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, τα πέτρινα μπάνια, όλοι οι χώροι είναι φιλόξενοι και καλαίσθητοι.

Με ζεστές αποχρώσεις του λευκού, άπλετο φως, φυτά και μίνιμαλ διακόσμηση. Ακόμα και η μουσική και τα αρώματα που έχω επιλέξει να σας συνοδεύσουν σε αυτό το ταξίδι ομορφιάς και χαλάρωσης, δεν είναι τυχαία. Κάθε λεπτομέρεια είναι μελετημένη και προσεγμένη έτσι ώστε να απολαύσετε τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο μέγιστο.

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι αν δεν ήμουν αισθητικός θα είχα σίγουρα ασχοληθεί με τη διακόσμηση. Ίσως, επειδή η φύση και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον του τόπου μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Για μένα, όταν ανοίγει η πόρτα του ινστιτούτου καλωσορίζω τον άνθρωπο, όχι έναν πελάτη. Έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη να νοιώσει καλύτερα, να ξεκουραστεί, να θεραπευτεί και να αποχωρήσει από τον χώρο μου με το πιο ζεστό χαμόγελο.

ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

«…Ένα τοπίο δεν είναι όπως το αντιλαμβάνονται μερικοί κάποιο, απλώς, σύνολο γης, φυτών και υδάτων. Είναι η προβολή της ψυχής ενός λαού επάνω στην ύλη.»
Οδυσσέας Ελύτης

Η Λέσβος για μένα δεν είναι μόνο ο τόπος που μεγάλωσα. Δεν είναι ένα υπέροχο νησί με ευνοϊκό κλίμα για να κάνεις απλά διακοπές. Δεν μένει στο μυαλό για λίγο και μετά παίρνει τη θέση του κάποιο άλλο μέρος. Το νησί μου, το νησί σπουδαίων ανθρώπων, το τρίτο μεγαλύτερο της Ελλάδας, είναι ο τόπος που μου έχει προσφέρει τα πάντα, απλόχερα.

Με μια από τις μεγαλύτερες ηλιοφάνειες στην Ελλάδα, το φως της Λέσβου δεν το συναντάς συχνά. Έχει μία τέτοια αρμονία που μπορεί να σου δώσει διάφορες παραλλαγές του ίδιου χρώματος. Είναι ζεστό, όχι εκτυφλωτικό. Δεν κλείνεις τα μάτια απέναντί του, παρά σε κάνει να παρατηρείς. Κι εκεί θα δεις πολλά. Πανέμορφα παραδοσιακά χωριά με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αυθεντικούς ανθρώπους και τεχνίτες που σέβονται τη φύση και τον τόπο τους, καθαρές θάλασσες, μια τεράστια ποικιλία πετρωμάτων και βιοτόπων, σπάνια είδη φυτών και μία χλωρίδα με πάνω από 1500 φυτικές ταξινομικές μονάδες. Σπάνια σαν το κίτρινο ροδόδεντρο, το Άλυσσο το Λεσβιακό και την ορχιδέα Comperia. Μελισσοκομικά φυτά όπως η λεβάντα, η λυγαριά, η ερείκη αλλά και τόσα άλλα όπως ο ελίχρυσος, το σπαθόχορτο, διάφορα πτεριδόφυτα και πολλοί αρωματικοί θάμνοι.

Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ

Σε αυτόν τον «βοτανικό παράδεισο» αναφέρεται η μεγάλη μας ποιήτρια Σαπφώ μέσα στα ποιήματά της και αυτού του τόπου τα φυτά κατέγραψε συστηματικά ο φιλόσοφος Θεόφραστος και ορίστηκε ο πατέρας της Βοτανικής.

Τούτη η πλούσια φύση μου χάρισε κι εμένα ηλιόλουστα πρωινά, δίπλα σε γαλάζια νερά αλλά και ιαματικές πηγές. Με γέμισε με φως και μου έδωσε το ερέθισμα να θέλω να δημιουργήσω ό,τι πιο αγνό κι ό,τι πιο κοντά στη φύση και να παρουσιάσω τον πλούτο της μέσα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μου.

Εδώ γύρισα μετά από τις σπουδές μου για να αξιοποιήσω όλα αυτά που με γενναιοδωρία μας δίνει η φύση της Λέσβου και σας τα προσφέρω με όλη μου την αγάπη. Μια αγάπη που πατά καλά στη γη της Λέσβου, φτάνει ψηλά ως τον Λεπέτυμνο και σας αγκαλιάζει όλους, έναν-έναν ξεχωριστά.

Scroll To Top

LOVE IN A LITTLE BOX

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι… να χαρίσεις εσύ ένα δώρο σε κάποιον. Ξέρεις πόσο όμορφο είναι αυτό το συναίσθημα! Γιατί το ψυχικό όφελος είναι πολλές φορές μεγαλύτερο όταν δίνεις κάτι όμορφο, παρά όταν το λαμβάνεις.