Θεραπευτικές υπηρεσίες για τα πόδια

Η φροντίδα των κάτω άκρων δεν είναι είδος πολυτέλειας, αλλά είδος ανάγκης για την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Τα πόδια μας καταπονούνται κατά πολύ και χρειάζονται περιποίηση. Αν είστε αθλητής, ή διαβητικός, αν έχετε κάποια δυσμορφία νυχιών, ή αν απλά περπατήσατε πολύ και πονάτε ή δεν μπορείτε να σκύψετε για κάποιον λόγο, εγώ και η ομάδα μου θα φροντίσουμε για αυτό. Διαθέτουμε το απαιτούμενο γνωστικό επίπεδο και τα κατάλληλα μέσα, έτσι ώστε να προσφέρουμε στοχευμένες θεραπευτικές περιποιήσεις για τα κάτω άκρα και επιπλέον συμβουλές για να αποφευχθούν μετέπειτα προβλήματα. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και τα πόδια σας θα σας ευγνωμονούν!

MEDICURE
QUICK MEDICURE!
ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ
ΚΑΛΟΙ Ή ΤΥΛΟΙ
ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ
ΕΙΣΦΡΥΣΗ ΟΝΥΧΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΥΧΙΩΝ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
MEDICURE

Ανακουφίστε τα πόδια σας με την πιο ολοκληρωμένη θεραπευτική περιποίηση κάτω άκρων.

Σε 60 λεπτά τα πόδια σας θα ανακουφιστούν και θα σας ευχαριστούν!

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:
 1. Ξεκινάμε με αντισηψία δέρματος στα πόδια
 2. Σας καλωσορίζουμε με ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο εμπλουτισμένο με φόρμουλες φτιαγμένες από τα χεράκια μου. Θα φρεσκάρουμε και θα μαλακώσουμε την επιδερμίδα του ποδιού με υπέροχα άλατα, αιθέρια έλαια και αρώματα του τόπου μου
 3. Σωστό κόψιμο νυχιών, για να ανακουφιστούν τα πόδια σας
 4. Σωστός καθαρισμός των υποvυχίων και επωνυχίων
 5. Διόρθωση σχήματος νυχιών από τυχών υπερκερατώσεις στις στοιβάδες
 6. Έξτρα φροντίδα και θεραπεία σε ό,τι χρειάζεται π.χ. κάλοι, είσφρυση όνυχα, αφυδατωμένες φτέρνες και απομάκρυνση όλων των νεκρών κερατινοποιημένων κυττάρων
 7. Ενυδάτωση όλης της επιφάνειας του νυχιού με ένα ειδικό μίγμα ελαίου
 8. Ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με ένα ενυδατικό μασάζ για τα πόδια, χρησιμοποιώντας μια ειδική φόρμουλα που τη δημιούργησα ιδιαίτερα για την πιο σκληρή επιδερμίδα του πέλματος. Σύμφωνα, πάντα, με τις δικές σας ανάγκες
QUICK MEDICURE!

Θεραπευτική φροντίδα κάτω άκρων, για όσους τους πιέζει ο χρόνος!

Σε 30 λεπτά τα πόδια σας θα είναι σαν έχουν πάρει παυσίπονο!

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:
 1. Ξεκινάμε με αντισηψία στα πόδια
 2. Σωστό κόψιμο των νυχιών
 3. Διόρθωση σχήματος νυχιών από τυχών υπερκερατώσεις στις στοιβάδες
 4. Ενυδάτωση όλης της επιφάνειας του νυχιού με ένα ειδικό μίγμα ελαίου
 5. Ενυδάτωση ποδιού
ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ

Η υπερκεράτωση ποδιών παρατηρείται λόγω αύξησης του επιφανειακού τμήματος της επιδερμίδας που ονομάζεται κεράτινη στοιβάδα .

Οι πιο σημαντικοί λόγοι δημιουργίας των υπερκερατώσεων είναι το βάρος, η κληρονομικότητα, η αφυδάτωση, η συστηματική πίεση από ακατάλληλο παπούτσι κ.α. με αποτέλεσμα τη συσσώρευση κερατοποιημένων κυττάρων στα σημεία όπου ασκείται η πίεση/τριβή. Έτσι, στα σημεία αυτά το δέρμα μοιάζει να καλύπτεται από στρώσεις υπόλευκων νεκρών κυττάρων.

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, με εμπειρία πολλών χρόνων και με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, στο Anna Liamo Day Spa σας παρέχουμε την απαραίτητη φροντίδα, καθαρίζοντας σε πρώτη φάση την περιοχή που εμφανίζει υπερκερατώσεις και αφαιρώντας τα κερατοποιημένα κύτταρα. Ανάλογα με την περίπτωση, προτείνουμε επίσης κάποια κρέμα με τη χρήση της οποίας το δέρμα διατηρείται μαλακό και ελαστικό. Θεραπεία και περιποίηση ώστε τα πόδια σας να είναι υγιή και καλαίσθητα.

ΚΑΛΟΙ Ή ΤΥΛΟΙ

Οι κάλοι και οι σκληρύνσεις είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Κληρονομικότητα, παθολογικές παθήσεις, ορθοστατική εργασία, τραυματισμοί, κακώσεις, ακατάλληλα παπούτσια. Λόγω της συνεχούς πίεσης, ο οργανισμός ως προς άμυνά του, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τα κύτταρα να πολλαπλασιάζονται στο συγκεκριμένο σημείο.

Σχηματίζεται, έτσι, μια στοιβάδα σκληρού δέρματος με σκληρό πυρήνα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ο οποίος πιέζει τα νεύρα που διασχίζουν τις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος προκαλώντας έντονο και χαρακτηριστικό πόνο. Οι κάλοι εμφανίζονται άλλοτε στο πέλμα κι άλλοτε στις αρθρώσεις, με μορφή σκληρού εξογκώματος και κιτρινωπής κυκλικής εμφάνισης.

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Οι κάλοι στα πόδια είναι μία πάθηση που εμφανίζεται αρκετά συχνά, όμως είναι πλήρως ιάσιμη και εύκολα αντιμετωπίσιμη. Στο Anna Liamo Day Spa έχουμε την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να σας απαλλάξουμε από τους κάλλους.

Θα τους απομακρύνουμε με ανώδυνο τρόπο, θα σας ανακουφίσουμε από τους πόνους και θα επαναφέρουμε τα πόδια σας στην φυσιολογική τους μορφή. Από το ινστιτούτο μας δεν θα φύγετε χωρίς συμβουλές για το πώς μπορείτε να μειώσετε τις αιτίες που προκαλούνται οι κάλοι και πώς να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές επικεντρώνοντας στα σημεία όπου υπάρχει προδιάθεση για την εμφάνιση κάλων – τύλων.

ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ

Οι ραγάδες προκαλούνται από την μείωση του υδρολυπιδικού μανδύα και εμφανίζονται στη φτέρνα, στο μετατάρσιο και γενικότερα σε όλη την επιφάνεια του πέλματος. Οι αιτίες ποικίλουν: δερματικές ασθένειες, δυσμορφίες πελμάτων, κληρονομικές διαταραχές, αφυδάτωση του δέρματος, εναλλασσόμενα υποδήματα, υπέρβαρο, ελλιπής φροντίδα, επαναλαμβανόμενη έκθεση του ποδιού σε συνθήκες πολύ ξηρές και απότομα πολύ υγρές και πολλά άλλα. Τα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη είναι ακόμη πιο ευάλωτα διότι διατρέχουν τον κίνδυνο δημιουργίας άτονου έλκους.

Το δέρμα μας έχει την ιδιότητα να είναι ελαστικό, όμως, αν προσβληθεί από έντονες υπερκερατώσεις η φυσική του ελαστικότητα δεν αρκεί. Αν δεν τις αντιμετωπίσουμε άμεσα, οι ραγάδες μπορεί να φτάσουν πολύ βαθιά και μέχρι το χόριο, προκαλώντας οξύ πόνο και αιμορραγίες. Παράλληλα, μπορούν να μολυνθούν από βακτήρια, μύκητες και ιούς. Εκτός, λοιπόν, από την αντιαισθητική τους εικόνα, οι ραγάδες μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα και για αυτό είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε για την εξομάλυνσή τους από τον ειδικό.

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Στο Anna Liamo Day Spa σας παρέχουμε την κατάλληλη φροντίδα, εφαρμόζοντας ειδικές μεθόδους με σύγχρονο εξοπλισμό, αναίμακτα και χωρίς πόνο. Χωρίς κίνδυνο για μολύνσεις και τραυματισμούς, προχωρούμε στη θεραπεία των ποδιών, εξομαλύνοντας κάθε σκλήρυνση και ραγάδα, βοηθώντας το δέρμα να αποκτήσει ξανά τη φυσική του ελαστικότητα.

Εκτός από την απομάκρυνση των ραγάδων από τον ειδικό, είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζετε μεθόδους για το σπίτι, για τη διατήρηση της φυσικής ελαστικότητας του ποδιού. Χαρά μας, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας κάποια από τα πολύτιμα «μυστικά» μας, για να τα εφαρμόζετε στον προσωπικό σας χώρο.

ΕΙΣΦΡΥΣΗ ΟΝΥΧΟΣ

Η ονυχοκρύπτωση είναι μια συχνή πάθηση και εμφανίζεται κυρίως στο μεγάλο δάκτυλο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να εμφανιστεί και στα άλλα. Όταν το επωνύχιο μολύνεται από βακτήρια και μύκητες σταδιακά υπερτρέφεται , καλύπτει την κεράτινη πλάκα του νυχιού, προκαλώντας μεγάλο πόνο. Όταν τα νύχια αναπτύσσονται προς τα μέσα, προκαλείται φλεγμονή του δακτύλου, η οποία εκδηλώνεται με ερυθρότητα, τοπικό οίδημα και πόνο.

Η ονυχοκρύπτωση μπορεί να προκληθεί από λάθος κοπή του νυχιού, ανατομικά προβλήματα του πέλματος, στενά υποδήματα, παχυσαρκία, κληρονομικότητα, έντονη εφίδρωση και κακές συνθήκες υγιεινής, διαβήτη ή άλλη πάθηση που προκαλεί κατακράτηση υγρών, ανωμαλίες της ονυχαίας πλάκας, ονυχομυκητίαση, παχυονυχία, ακόμα και από λάθος τρόπο βάδισης.

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Η συνεχής εκπαίδευση και η πολύχρονη εμπειρία μας, καθιστά την ομάδα μας στο Anna Liamo Day Spa την πλέον αξιόπιστη για την αντιμετώπιση της ονυχοκρύπτωσης. Ελέγχουμε ενδελεχώς την πάσχουσα περιοχή και αποφορτίζουμε το σημείο με μια ειδική και ανώδυνη μέθοδο. Έτσι ώστε να σας παρέχουμε την ανάλογη θεραπεία που θα σας ανακουφίσει.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΥΧΙΩΝ

Οι δυσμορφίες του όνυχα είναι πολλές. Η ονυχογρύπωση είναι μία από τις πιο έντονες, στην οποία παρατηρείται υπερανάπτυξη του όνυχα με αποτέλεσμα την παραμόρφωση της ονυχαίας πλάκας. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν η μία πλευρά της μήτρας αναπτύσσεται γρηγορότερα από την άλλη, παίρνοντας μία ελικοειδή μορφή και με αποτέλεσμα ο ασθενής να πονάει πολύ.

Άλλες περιπτώσεις όπου τα νύχια χρειάζονται αποκατάσταση και μπορούμε να φροντίσουμε είναι όταν έχουμε εύθραυστα, με ρωγμές, τραυματισμένα, ταλαιπωρημένα και πολύ κοντά νύχια που μεγαλώνουν δύσκολα.

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Στο Anna Liamo Day Spa εξειδικευόμαστε στην αισθητική αποκατάσταση των νυχιών και σας παρέχουμε μία καινοτόμο θεραπεία χρησιμοποιώντας μη τοξικά υλικά, συμβατά με το δέρμα σας. Με τη θεραπεία επαναφέρουμε το νύχι, διαμορφώνουμε καινούριο σχήμα στην καμπύλη του όνυχα, για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που θα σας χαρίσει ανακούφιση και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Σωστή προετοιμασία για την μετέπειτα αφαίρεση της μυρμηγκιάς από τον δερματολόγο σας.

Οι μυρμηγκιές των ποδιών εμφανίζονται μόνο στο πέλμα, είναι πολύ ευαίσθητες και μπορεί να είναι καφέ ή γκρι. Η επιφάνειά τους είναι ανώμαλη, εξογκωμένη, σπογγώδης, παχιά και/ή φολιδωτή.

Είναι πιο μεγάλες και επίπεδες από τις κοινές μυρμηγκιές, λόγω της πίεσης που ασκείται στο πέλμα (περπάτημα). Συχνά αναπτύσσονται στις πτέρνες ή στο ακροστήριγμα του πέλματος.

Αν δεν αντιμετωπιστούν μπορούν να γίνουν πολύ οδυνηρές.

Τι θα κάνω εγώ για εσάς:

Η θεραπεία μπορεί να δοθεί μόνο από τον δερματολόγο σας. Παρόλα αυτά, εμείς, στο Anna Liamo Day Spa προετοιμάζουμε την πάσχουσα περιοχή με σωστό καθαρισμό, έτσι ώστε ο καυτηριασμός στον γιατρό σας να γίνει πιο γρήγορα κι εύκολα.

Scroll To Top

LOVE IN A LITTLE BOX

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι… να χαρίσεις εσύ ένα δώρο σε κάποιον. Ξέρεις πόσο όμορφο είναι αυτό το συναίσθημα! Γιατί το ψυχικό όφελος είναι πολλές φορές μεγαλύτερο όταν δίνεις κάτι όμορφο, παρά όταν το λαμβάνεις.